Lindevangshusene 26, 2630 Taastrup

OM MIG

MIN HISTORIE

Jeg kom til Danmark i 1996 som neuroforsker, har skiftet min karriere og igennem en stor personlig udvikling har ændret mit liv på den måde, som gør mig lykkeligt.

I mange år har jeg kæmpet med konsekvenser af manglende selvværd og tror på mig selv, mens jeg forsøgte at tilfredsstile alle omkring mig, både hjemme og på arbejde. 

Det skabte meget utilfredshed og har taget mig på en rejse i personlig udvikling, hvor jeg har taget et hav af alternative uddannelser og blev certificeret som Life coach, Stress coach, Team coach, Intuitiv og Akashi healer, PSYCH-K Facilitator og Magnetic Mind coach. I min personlige rejse har jeg varet skiftende glad og frustreret, snublede og faldet mange gange, men altid rejste mig op igen og fortsat indtil jeg har endelig givet slip på alt, der forhindrede mig i at være mig selv. Så snart jeg har givet slip på alt, der ikke var min, blev der åbnet muligheder for mig at skabe et liv, som jeg elsker.

Har DU lyst til at skabe mere af det, du elsker og mindre af det, du hader, er du velkommen at booke en kort gratis uforpligtende snak med mig.

Læs her om hvad andre siger om mig.

 

 

en_USEnglish