Lindevangshusene 26, 2630 Glostrup

OM MIG

Hej! Jeg er Kateryna Kolkova, PSYCH-K® Facilitator, Life Coach og Mentor

Jeg støtter kvinder, der ønsker at forstå sig selv, komme ud af problemer, og som er klar til at tage ansvar for deres forandringer for at skabe et glædeligt liv og realisere deres potentiale.  

 

Mine overbevisninger: Jeg tror på, hvis alle åbner deres hjerter til kærlighed, nærvær og balance, så kan vi glæde mere, elske mere, danse mere og nyde vores liv fuldt ud.

Jeg tror på, at livet er let, når vi udlever vores indre værdier. Så skab forbindelse med dine kerneværdier og hold fast i dem i alle områder i dit liv.

Jeg tror på:

TAKNEMLIGHED, KÆRLIGHED, ÆRLIGHED, NÆRVÆR, KLARHED

Jeg arbejder som personlig Life Coach og Team Coach og tilbyder coaching ved personlig henvendelse, telefonisk eller på Skype. Jeg coacher på dansk, engelsk eller russisk (du vælger 🙂 ).

Som coach og person sætter jeg meget høj pris på

sårbarhed,
kærlighed,
respekt
empati
handlekraft

og balance…

MINE UDDANNELSER OG BAGGRUND

PSYCH-K Facilitator (Basic, Master og Advanced workshops)

Certificeret Life coach i kognitiv coaching (Mindjuice)

Certificeret Enneagram Practitioner (Mindjuice)

Certificeret Master Coach (Team Coach) (Mindjuice)

Min historie: Fra autopilot til bevidsthed og selvværd…

Jeg kom til Danmark fra Ukraine i 1996 med diplom i biokemi og begyndte at arbejde på Københavns Universitet.

Men for få år siden blev jeg meget interesseret i kommunikation og menneskers adfærdsmønstre. Min bedste inspiration kom fra min mor. Takket udfordringer i kommunikation med hende, begyndte jeg at stille spørgsmål som:

Hvordan kan jeg få kontrol over de knapper, hun trykker på, som gør mig reaktiv?

Hvordan kan jeg få kontrol over mine følelser, jeg oplever, frem for at være påvirket af hvad andre siger til mig?

Genkender du disse spørgsmål?

Det har inspireret en kæmpe stor nysgerrighed og passion for kommunikation, klarhed og bevidsthed, som har sendt mig på en livslang rejse i personlig udvikling og det har motiveret mig til at tage forskellige coaching uddannelser.

Rigtig mange af os kommunikerer og handler ud fra enten deres egne forventninger, hvordan situationer og andre mennesker skal være, eller ud fra projektioner af egne værdier og prioriteter uden at tage hensyn til vores forskeligheder.

Min gave til DIG er at vise muligheder hvordan du kan løse problemer i dine relationer uden frustration, vrede, fornærmelse, skuffelse men på en kreativ måde som skaber indbyrdes forståelse, respekt, medlidenhed og empati for hinanden.

Min gave er min støtte til DIG i at bryde mønstre, som forhindrer DIG i at opnå succes i dit liv og skabe det liv, som du ønsker dig frem for passiv accept ”sådan er det bare”.

Privat bor jeg i Taastrup sammen med mine to dejlige drenge på 15 og 17.

Jeg elsker at læse, spise chokolade, bage kager og fotografere blomster.

Min mantra er: jeg er unik, udømmende, nærværende, kærligt menneske, som giver andre gaven at se livet, som det ER og skabe et lykkeligt liv.

Med kærlighed og nærvær

Kateryna