Lindevangshusene 26, 2630 Taastrup

BERDE RELATIONER MED ANDRE MED ENNEAGRAM COACHING

Støder du på kolleger, familie, venner, der er svære at forstå og kommunikere med?

Eller kender du mennesker hvis reaktioner, følelser, meninger er anderledes og fjernt end dine?
Har du det svært ved at kommunikere med nogle typer mennesker?
I disse tilfalder kan du med fordel blive coaching om din Enneagram type og hvordan du kan interagere med andre typer.

HVAD ER ENNEAGRAM COACHING?

Enneagram-modellen er baseret på ni personlighedstyper, der definerer mønstre af følelser, tanke og adfærd. Hver enkelt af personlighedstyperne har en forskellig personlig og professionel ledelse, kommunikation og adfærd i et privat og arbejdsmiljø.

Enneagram-baseret coaching er utrolig effektiv til at forbedre følelsesmæssig intelligens og interpersonel kommunikation og er yderst anvendelig i relationer både privat og på arbejde. Enneagram-coachen giver dig værktøjer, der hjælper dig med at frigøre din fulde potentiale og forbedre din selvtillid, valg og professionelle succes.

Enneagrammet er en geometrisk figur som forbinder ni personlighedstyper. Det er en model som forklarer menneskers motivation, værdier, overbevisninger tanke- og adfærdsmønstre i balanceret liv og ved stress og meget mere. Kort sagt, indeholder Enneagram viden om hvorfor vi gør hvad vi gør og hvorfor vi tænker som vi tænker. Dog hjælper Enneagrammet os at forstå vores udviklingsveje der gør os fri fra at være fastlåst i adfærd af vores personlighedstype.

EnneaGraphicLarge2

 

en_USEnglish