Lindevangshusene 26, 2630 Taastrup

Hvad siger andre om mig

Omg I can’t believe it – I’ve moved on with my tech!! The main point that was blocking me that I was convinced I couldn’t do I’ve just done!!!!!!! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 I feel so proud of myself but also so silly for letting this get in my way for 3 bloody weeks 🤦🏻‍♀️ thank you so much for my 3 chair Recode session yesterday! The resistance to taking the steps was definitely lower as I took them & did it!! 🏆 thank you so much!!!!! ” –  Emma, England

                                       ***

Jeg spurgte om den ændrede adfærd hos min datter (8 år) efter vi tilbragte flere dage under beskydning i kampzonen i Ukraine. Min datter begyndte at være bange for høje lyde, fordi hun var bange at bomber vil “flyve” igen. Hun begyndte at “fryse”, selv i simple hverdagssituationer: hun stod bare midt i rummet og lavede ingenting. Spørger man hende, svarede hun, at alt er i orden. Kateryna tilbød sin hjælp og støtte, og efter at have observeret min datter, indså jeg, at det nok var nødvendigt. Vi arrangerede et møde med Kateryna meget hurtigt og nemt. Hun er punktlig, utrolig venlig, sympatisk, fulgte nænsomt vores historie og udførte nænsomt arbejdet undervejs. Min datter åbnede op, jokede og sagde så, at hun kunne rigtig godt lide Kateryna. Kateryna talte med mig, så og afklarede de punkter, der var vigtige for mig, delte den nødvendige viden og gav anbefalinger. Som et resultat af arbejdet blev vi roligere og begyndte, ifølge mine observationer, at vende tilbage til det normale liv, selvfølgelig, så meget som muligt under de nuværende forhold. Tak Kateryna for din omsorg og hjælp. – Irina Rizhkova, Kiev

                                       ***

I contacted Kateryna to help me with some resistance to creating videos. She offered me a Recode session. I felt a huge shift in myself regarding my life’s purpose during our sessio, which I was not expecting. Kateryna was very much in tune with what I needed. She used her intuition to help release some blocks. She was very easy to work with. Since having the recode, my resistance has decreased dramatically. – Sandy Wright, Canada

                                       ***

At blive coachet af Kateryna føles naturligt og trygt. Kateryna er tillidsvækkende, omsorgsfuld og empatisk. Med sin store erfaring og faglighed indenfor coaching samt gode situationsfornemmelse, pejler Katarina sig hurtigt ind på, hvad der er ens begrænsning for at udleve sit potentiale. Kateryna får min varmeste anbefaling.Susanne, København

                                       ***

Brugbar og interesant coaching…kom let tilbage til det oprindelige arnested hvor den begrænsende overbevisning blev dannet…og derefter blev den blev transformeret. Det gav stof til eftertanke og god info i starten med baggrund for coach metoden.Lisbeth, København

                                       ***

Kateryna, tak for mine forvandlinger! Det er dejligt at føle sig i live, drømme fuldt ud og realisere mine ønsker. Jeg begyndte at bevæge mig frem. Jeg har ikke et klart mål endnu, men jeg kan allerede selv se mine små skridt mod en bedre version af mig selv. Jeg har fået mere energi. Jeg mærker indre motivation der kommer indefra! Og jeg har begyndt at kunne lide mig selv. Jeg omfavner dig hjerteligt!” – Eka Berg, Sankt Petersborg

                                       ***

“Da jeg kontaktede Kateryna, var jeg forvirret og bekymret for, at jeg ikke ville finde et job. Efter jeg en session med Katerina, regnede jobtilbud ned over mig, og jeg følte mig sikker i min fremtid.” – Olga P, Danmark