Lindevangshusene 26, 2630 Taastrup

PSYCH-K® om-programmering

HVORFOR VI ER SOM VI ER?

I de første syv år af vores liv gennemgår vi en individuationsproces, hvor vi lærer, hvordan man opfører sig i denne verden, og hvordan man tilpasser sig den. Især i alder fra 0 til 7, bevidsthed hos små børn drager en lang række konklusioner om, hvordan verden fungerer. Dette bliver lagret i neurale forbindelser i hjernen og danner derefter vores autopilotadfærd. Disse konklusioner kaldet overbevisninger var nyttige dengang på erfaringstidspunktet, men de begrænser vores liv, når vi bliver voksne og skaber uønskede resultater i livet. Fordi disse overbevisninger er sat i vores autopilot, er vi ikke bevidste om dem, hvilket gør det svært for en voksen person at ændre dem.

95 % af vores valg, vaner og opfattelse af livet, styres af overbevisninger, som befinder sig i underbevidstheden. Det betyder, at det er aldeles svært at ændre selv de mindste vaner eller problematisk adfærd.

HVORDAN VIRKER PSYCH-K?

PSYCH-K er værktøj fra energi psykologi, der kan på yderst enkelt måde transformere begrænsende, negative overbevisninger i underbevidstheden, og erstatte dem med gode frugtbare tankegange, der gør at vi får absolut mest ud af livet.

PSYCH-K giver accelereret effekt, fordi forandringer foregår på niveau af underbevidsthed.

PSYCH-K er en unik proces, der er udviklet fra mange års hjerneforskning og tusindvis af sessioner med enkeltpersoner og grupper. Det skaber en modtagelig “Hjernetilstand”, der dramatisk reducerer uønsket modstand mod forandring i det underbevidste sind. Underbevidstheden kan tilgås på en måde, der svarer til en personlig computer. PSYCH-K fungerer som en slags ”mentalt tastatur” – en brugervenlig metode til at kommunikere med det underbevidste sind, som er enkel, direkte og verificerbar. Når du lærer at omskrive dit sinds software, kan du ændre udskriften af ​​dit liv!

 

 

Kontakt mig for en uforpligtende gratis samtale

en_USEnglish